wrapper

Невероятни хитрини за един по интересен и практичен дом

Rate this item
(39 votes)

Представяме Ви още няколко невероятни интересни и практични идеи  за вашия дом.

Парцали и пране

 

 

 

 

 

Интересен и практичен дизайн на шкаф. Побира и прибира кърпите и бельото - чисти и не толкова чисти - в само 45-сантиметра ширина. Хромирана плетена кошница служи като кош за пране и се показва и прибира автоматично с отварянето на вратата. Няколко 15-сантиметрови рафтчета, монтирани на вратата, побират почти всичко необходимо за една баня.

 

Информационен кът

 

 

 

 

 

 

Вместо лепкави бележки (които падат когато си поискат), използвайте бяла дъска монтирана от вътрешната страна на вратичката. Шкафчето може да се изработи в различни височини, да включва кукички за ключове, магнитни бяла дъска, маркер и дори няколко рафтчета.

 

Специално за готвачи

Тези шкафове са специално проектирани за готвачите в семейството. Изработени в 75 или 90 сантиметрова ширина на чекмеджета, с изтеглящи се рафтове. Може да сте сигурни, че всичко ще ви бъде под ръка.

 

 

 

 

 

Детски неща

 

 

 

 

 

Шкафчета за детски игри в кухнята – какво по-хубаво от това. Няма да избирате между вечерята и дали да обърнете внимание на детето. Пригодените шкафове и чекмеджета са направени от лесна за почистване повърхност, с място за съхранение на играчките и боичките и имат вградената маса, за да децата ви да играят край вас, но и да не ви пречат в кухненските работи. Две метални кошчета побират всички играчки след като детска игра свърши. Може дори да приберете заедно играчките преди вечеря.

 

Здравина и изящество

Старите и добре познати ни плетени чекмеджета за чинии отново се завръщат. Подсилени, снабдени с модерни плъзгащи се механизми, те могат да посрещнат всяко тежко предизвикателство на домашната посуда.

 

 

 

 

 

Удобните височини

Малкото пространство поставя големи предизвикателства пред интериорните дизайнери. Този висок шкаф с всичките му приспособления е идеално допълнение към тясната кухня на всяка домакиня. Ако все пак не достигате нещо – е, за какво са мъжете.

 

 

 

 

Харесва ли ви тази статия?

 

източник: http://www.bhg.com