wrapper

Цветна свежест

Rate this item
(204 votes)

Добре подбраните цветове на мебелите и аксесоарите могат да предадат един по-ведър и жизнерадостен облик на вашия дом.

Всичко е в аксесоарите

Няма ли този колоритен кът да бъде щастливо място, от което да започне денят ти? Като се вгледате, мястото е много неутрално, с бели и бежови мебели и стени, които само загатват за жълто. Уникалността на стила произтича от свежото синьо, червено, розово, зелено и акценти разпръснати по повърхностите.

 

Всичко на куп

 

Водно, оранжево, жълто и бяло - само най-смелият декоратор ще опита тази схема. Но някои цветни комбинации изглеждат много по-добри, отколкото звучат - ако се прилагат с усет и стил. Ето, всички цветове са обединени в ужасна черга, а белите мебели и прости сенки на прозорците дават на очите място за почивка.

 

Природна палитра

 

Тази почти неутрална стая остава „топла” през цялата година с нотки на слънчево жълто, морско синьо и тревно зелено. Спокойният и успокояващ фон е умен дългосрочен избор, тъй като стаята може да се преобрази само с една промяна в аксесоарите.

 

Перфектно съчетание

Някои цветове предизвикват силни асоциации: Жълтото е весело, синьото е успокояващо, а розовото е женствено. Ако искате цвят, с който да разчупите стереотипа, то използвайте двойки от различни атрибути. Въпреки, че тази розова стая не е точно мъжествена, богатите кафяви аксесоари добавят нотка на зрялост и позволяват на стаята да изглежда младежка.

източник: http://www.bhg.com