wrapper

Невероятни хитрини за една по-удобна кухня

Rate this item
(39 votes)

Всяка домакиня обича както уюта така и всичко да и е под ръка и да и е удобно и същевременно всичко да е подредено и скрито.

Представяме Ви няколко интересни идеи за мебелите в кухнята и тяхното разположение.

Място за всичко

 

Място за всичко

 Персонализирайте чекмеджета в зависимост от своите предпочитания. Разделете приборите за хранене и готвене от едната страна, а от другата, поставете повдигната подложка с отвори за буркани с подправки, пласмасови кутийки или дребни кутии от неръждаема стомана.

 

Полезен механизъм

 

Една много полезна иновация в кухнята - сгъваем нагоре шкаф. По ваш избор може да поставите вътрешно осветление, за да покажете или скриете съдържанието зад матираното стъкло.

 

Перфектно за собствениците на домашни любимци

 

Чистотата е синоним на удобство. Това „умно” шкафче съчетава набор от функции - скрити за съхранение храна и вода, буквално на „крак разстояние”. Само дано домашния ви любимец не се научи прекалено бързо как да си го отваря.

 

 

Тайните седалки

 

Модерни и изчистени линии, съчетани с творчески функции. Тази модерна кухня съдържа разтегателна маса и два стола, чудесни за бърза закуска или редовна употреба от деца.

 

Точната височина

 

Достъпните мебели могат да направят живота по-лесно за всички. Вижте как съдържанието на този шкаф пада от стената. Отличният дизайн прави всичко достъпно и все пак добре съхранено.

 

източник: http://www.bhg.com

Вижте още ...