wrapper

Да използваме максимално стените в дома си

Rate this item
(31 votes)

От пръв поглед

Възползвайте се от мястото под стълбите. Нека то не е мрачно и пълно с прах и паяджини място, а полезно и подредено местенце. Вградените шкафчета под стълбите са както полезни така и приятни. Създават чувство за подреденост и естетически вид. Ако направите вратичките им стъклени, ще може с един поглед да откриете какво има в тях.

 

Допълнително пространство

Ъгълът в дъното на стълбите може да се окаже доста по-голям отколкото си мислите. Вградена поставка за вина, салфетки или кърпи са само част от нещата, които могат да се разположат в това иначе неизползваемо място.

 

 

 

Място за прибори и сервизи

Всеки сантиметър е ценен, особено в по-малките апартаменти и къщи. Използвайте максимално пространството, което имате. Направете си рафтове от пода до тавана. Рамерите и разположението зависят само от вас. Пригодете ги за най-различни неща по свой избор. Поставете една декоративна завеса пред тях и ще получите едно много естетично и същевременно удобно кътче във вашата кухня или трапезария.

 

Криеница

Вградена система за домашно кино е добра идея за всеки дом. Може да пригодите вратички, които да скриват техниката, когато не я ползвате. Страничните лавици са подходящи за съхранение на домашната ви колекция дискове.

 

Много мини рафтчета

Излишното място между стената и ваната може да бъде много по-добре използвано. Направете си мини рафтове. Поставете там влаголюбиви цветя, шишенца кристали за ваната или дребни раковини от лятната почивка.

 

източник: http://www.bhg.com

 

Вижте още ...