wrapper

Удивителни цветни бани

Rate this item
(353 votes)

Да превърнем стандартните скучни бани в очарователни и цветни кътчета за  релакс.

Една ябълка на ден


Боядисване на стени в свежо ябълково зелено подхожда идеално

със съвремения стил на неутралната мивка. Високо лъскаво огледало без рамки привлича окото чак до необичайния тръбен полилей и висок таван.

Водно синьо

 

Воднисто сините стени добавят цвят към интериора на банята и придават на пространството успокояващо спа усещане. Бели плочки около душа и бяла ламперия довършват свежия вид на помещението, докато тъмните дървесни акценти подчертават детайлите. Сместа от син, бежов, бял и дървесен цвят дава усещането за ден на плажа.

Цитрусовите аромати

Модни оранжеви стени определят цитрусов тон в тази баня. Бялата мивка и вана се открояват на фона на светлите стени. Акценти в зелено, жълто, и розово добавят дързост в цветовата схема на банята. Тук интериорният не само се забавлява с цветовете, но и с мотивите с цветни листенца. Венчелистчета от плат насочват интереса за душ завесата, стола, огледалото и лампите.

Топло и игриво пространство

Цветова схема в червено, оранжево и бяло създава приятна и гостоприемна баня. Оранжево-червени райета по стените би могла да бъде доминираща, но ламперията в бели тонове смекчава дръзките цветове. Разпръснатите червени и оранжеви сред бели керамични плочки добавят игрива нотка към областта на ваната и свързва двете пространства. Поддържането в бели цветове на по-голямата част от акцентите на помещението, като ваната, пода, етаж и душ завесата, позволява смелите цветове да изпъкват, без да прави банята да изглежда по-малка.

 Смела стъпка

Боядисването на первазите, ламперия и масичката зелено със сигурност е една смела стъпка, но тя се изплаща в стил пункта. Съчетано със стени, обхванати от лек нюанс на неутрален цвят или тапет с ненатрапчива шарка. Придайте завършен вид с ярки бели кърпи. Те не само изпъкват срещу ярката масичка, но й дават на окото място за почивка.

Хоризонтални ивици

Смел боядисани линии подканват гостите в това пространство, просто украсено с един голям плакат и светло сини кърпи.

Синя луна

Пенливи кобалтово-сини плочки, разположени по диагонала, за да контрастират с хоризонталните линии на теракота и первазите. Над него, син тапет в два тона добавят нотка на елегантност. Бял перваз, подова настилка и дръжки придават на това място свежест и чистота.

 

 

 

източник: www.bhg.com

 

 

Вижте още ...