wrapper

Как да изберете правилната зарядна станция за вашия електромобил

Rate this item
(1 Vote)

Как да изберете правилната зарядна станция за вашия електромобил?

 

Електромобилите стават все по-популярни в България, и с тях нараства и нуждата от качествени зарядни станции. Но как да изберете правилната зарядна станция за вашия автомобил? Ето накратко основните фактори, които трябва да вземете предвид.

Бърз избор на зарядна станция

Изборът на зарядна станция обикновено е продиктуван от наличното захранване на място и свободната мощност. Ако не ви се чете, ето един много бърз начин да изберете подходящата за вас зарядна станция:

 

Бърз избор на зарядна станция

В случай, че сте добили представа каква зарядна станция ви е необходима или искате повече информация, може да се свържете с нас на телефон 0894 463 675 или на мейл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. за повече информация или оферта. Предлагаме доставка и монтаж в цяла България.

За по-любопитните от вас, може да намерите повече информация в следващите редове.

 

Различни видове зарядни станции

AC (бавни) зарядни станции:

  • EVPoint 7.4 kW: Идеален избор за ежедневна употреба с умерена скорост на зареждане.
  • AC Vestel EVC04 22 kW: Подходяща за сравнително бързо зареждане у дома или в офиса.

Зарядна станция Vestel EVC04

DC (бързи) зарядни станции:

  • DC Hypercharger HYC150 и HYC 300 - 75, 150, 225, и 300 kW: За тези, които търсят високоскоростно зареждане на публични места.

Как да избера зарядна станция за моя автомобил?

Определете нуждите си: Преценете дали ще зареждате у дома, в офиса или на публични места.

Разберете разликите между AC и DC зарядни станции: AC станциите са по-бавни, но по-достъпни, докато DC предлагат бързо зареждане, което не е особено щядящо за батерията на автомобила ви.

Обмислете бюджета си: Различните модели имат различни цени, така че намерете този, който най-добре съответства на вашите финансови възможности.

Съобразете се с вашия електромобил: Не на последно място, вижте възможностите на вашия автомобил. Малко автомобили могат да зареждат с 22kW на AC станция. Разликите в цените между 11 и 22 kW не са големи, затова слагаме този критерии на едно от последните места.

Ние можем да предложим безплатни необвързващи оферти за всеки, за да направите информиран избор.

Зарядни станции за дома и бизнеса

Без значение дали сте частен собственик или бизнес, ние предлагаме решения за всеки. От купуването на зарядна станция за електромобил до монтаж на зарядни станции в цяла България за публично зареждане, ние сме тук, за да помогнем.

Можем да предложим голям набор от зарядни станции с доставка, монтаж и гаранция: от AC или т.нар. бавни зарядни станция за дома и офиса, до DC (бързи) станции с мощност над 300 kW подходящи за комерсиално зареждане на електроавтомобили. Предлагаме дори и платежна система, за да не се занимавате с досадните подробности.

 

Вместо заключение ...

Изборът на правилната зарядна станция е важен процес, който изисква обмисляне на множество фактори. С надеждните ни продукти и услуги, можем да ви помогнем да намерите идеалното решение за вас. Свържете се с нас за повече информация и персонализирани оферти по някои от следните начини:

телефон 0894 463 675 или на мейл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

С повече от 300 инсталирани зарядни станции в цяла България, с мощност от 3.6 до 360 kW, можем да бъдем полезни на всеки клиент, независимо от мащаба.

More in this category: « Подови настилки