wrapper

Направи си сам - идеи за под 50 лева

Rate this item
(47 votes)

Направи си сам - от промоции

Едва ли има ден, без някой да не ремонтира или обновява нещо в дома си. Всеки гледа да използва свободното време, за да позакърпи нещо в дома, да промени това или онова или просто да освежи интериора. И всеки гледа на го направи в стил направи си сам и с възможно най-малко средства. Има няколко идеи, които могат да се окажат много полезни, при това за под 50 лева.

Идея 1

Проверете в местното магазинче или в големите хипермаркети за намалени стоки в ограничени количества, пуснати на разпродажба. В такива моменти може да откриете цели пакети с дръжки и закачалки, с които може да освежите вида на старите кухненски шкафове и то за под 50 лева. Труда по поставянето им е незначителен и не изискват нито особени познания нито специални инструменти, но постигнатия ефект е много голям. Така тази направи си сам идея ще радва близките ви, без да натоварва семейния бюджет.

 

 

 

Идея 2

Направи си сам - подови настилки

 

Проверете в магазините за подови настилки за стоки, които са им в много големи количества на склад и търсят начини да се отърват от тях. Тогава цените са им доста по-ниски дори от доставените и това е добре дошло за вас. В определени случай може да намерите достатъчно количество мокет, за да покриете средно голяма стая за под 50 лева. Тази идея "направи си сам" е малко по-трудно реализируема, но ефекта си заслужава.

 

 

 

 

 

 

Идея 3

Направи си сам - рамка

 

Направете си красиви рамки за картини или пъзели от дървени палети. Може да намерите дървени палети от местната борса или тържище, а също така и някои от по-големите складове. Ако имате късмет, дори може да ви ги дадат безплатно - колкото да се отърват от тях. Така и вие ще имате материал и на тях няма да им се налага да ги изхвърлят. След това, с малко сръчност и инструменти, може да си направите много красиви, естествени и оригинални рамки. По магазините се продава байц за дърво. С негова помощ и една четка, може да оцветите рамките в подходящ цветови тон за вашия интериор. Ето ви една чудесна идея направи си сам и то за доста под 50 лева.

 

Интернет е необятен. С малко търсене може да откриете стотици направи си сам идеи и да видите как и какво правят другите хора с малко средства и повечко фантазия.

 

Харесва ли ви тази статия?

 

Вижте още ...