wrapper

Веранда – мечтано място за почивка

Rate this item
(256 votes)

Веранда - мечтаното място

С края на студените и дъждовни дни, всички ние мечтаем за разкошните летни дни, за море, планина или каквато и да е почивка сред природата. Едно красиво място, на което може да се насладите на приятни мигове през летните дни и нощи е вашата веранда.

Подходящи стилове при дизайн на верандата

Ако още не сте го направили, не е късно да придадете малко комфорт и атмосфера на верандата, чрез малко декоративни елементи, удобни ратанови мебели и други. Сред най-популярните стилове за декорация на верандата са провинциален, опърпан шик, модерен, традиционен и скандинавски. Разбира се, може да си изберете всеки от тях, да създадете комбинация или да импровизирате със свой собствен стил.

Например, за опърпан шик ви трябват шикозни, леко състарени мебели, свещници, цветя и статуетки. Провинциалният стил за дизайн на веранда налага използването на плетени мебели, саксийни цветя и меки топли одеала за студените вечери.

Невероятна идея за дизайн на веранда е комбинация от бели мебели и тъмно дърво на верандата. Добавете аксесоари и задължителните за верандата плетени мебели и ще постигнете неподправено усещане за лукс и комфорт.

Модерни напоследък са верандите, с дизайн вдъхновен от морето и морската шир. Бели или ракитови плетени мебели, декорация от морски раковини и корали са сред елементите използвани в този стил.

За верандата - универсални идеи

Има едно универсално правило при декорация на веранда – ярки цветове и много зелени растения и цветя са невероятни за всеки случай и стил. Гарантират фантастичен вид на вашата веранда и са гаранция за красиви мигове за семейното събиране, следобедно кафе с приятелки или приятни часове с книга в ръка.

 

 

Вижте още ...

 

+DoknowOrg

източник: www.digsdigs.com