wrapper

Светлината в стаята

Rate this item
(82 votes)

 Опитвате се да подредите всекидневна, да осигурите максимално място за своите деца и да подслоните всички ваши роднини, решили внезапно да ви посетят?!

Светлината е всичко ... Обикновената лампа на тавана кара апартамент да изглежда по-малък. Обогатете апартамента си с няколко различни източници на светлина. Това не само ще „разтегне” стаята, но и ще Ви позволи да скриете определени части от помещението (като ги оставите по-слабо осветени) и да подчертаете други – по-добре осветени.

 Изкусно поставени огледала ... добре поставени, те могат да обогатят апартамента Ви със естествена слънчева светлина. Това създава илюзия за повече пространство, а ако поставите огледало на цялата стена ще получите двойна стая.

 Светлите мебели разкриват стаята ... Добре е да избирате мебели, които изпълняват повече от една функция (разтегаем диван примерно), за да използвате максимално наличното пространство. Вземете си масичка за кафе с чекмеджета, бюра с вградени шкафове, кушетка с чекмеджета под нея. Добре е да се замислите и за гардероб с плъзгащи се врати – така ще е необходимо по-малко място, за да го използвате.

 Разположете дивана ... с лице към входа на хола. Така ще увеличите чувството за повече пространство и ще предадете чувство за топлина и уют за Вас и вашите гости. Използвайте различна светлина и универсални мебели, които лесно могат да се разместват.

 Масите и лампионите ... могат да се преместват между хола и спалнята според конкретните нужди. Поставете разтегаем диван в хола, вместо кушетка, за да се застраховате при евентуални многобройни гости. Двуетажните легла са много подходящи за детска стая, остава допълнително място за децата.

 Всички тези малки неща ще Ви помогнат да разширите апартамента си!