wrapper

Най-добри идеи за реконструкция на банята

Rate this item
(1 Vote)

 

Всяка година, тенденциите в дизайна на баните се променят. И през тази се наблюдават ясни промени в стила, обзавеждането и декорацията на баните.

 

 

За него, За нея

 

Проблемът с баните в общия случай е, че те често са хаотични и трудно организирани. Поради факта, че мъжете и жените имат различни нужди и предпочитания към дизайна. Баните тази година се отличават с проекти с място за него и за нея. Това премахва досадното чакане сутрин пред банята и излишните скандали, тъй като може да се приготвяте двамата с партньора ви едновременно. Съвсем друг е въпроса, ако имате деца ....

 

Няколко душа

За подсилване на функционалността на баните този сезон се залага на големите пространства за душовете. Популярност започват да добиват големите бани с няколко душа. Големите пространства заети от огромните вани, които са твърде рядко използвани, не намират място в съвременната функционална и модерна баня. Новото поколение има нужда, техните бани да са ултра функционален. Възможността да вземете едновременно душ е доста удобна и приятна.

 

Подгрев на плочките

 

Чувството и вида на студения под е отживелица. Една модерна тенденцията са плочките с подгрев. Да, теракот с електрическо отопление е една от най-луксозни стоки, които можете да изберете за собствената си баня през този сезон.Не е нужно да ви изстиват краката, докато вземате душ. Можете да се насладите на приятната топлината, а с помощта на регулатора, може да затоплите не само пода, но и цялата баня.

 

Естествено осветление

 

Сред манията за зелена революция обхванала света, сега можете да внесете повече естествена светлина в банята си, без да се лишите от интимността на помещението. Как можете да направите това? С помощта на прозорци ако имате къща или чрез стъклени стени, ако сте в апартамент. Не се изненадвайте от стъклените стени, все пак модерните технологии навлизат във всяка сфера.

 

Цветове, шарки, цветни шарки

 

Голите стени на банята могат да бъдат скучни, когато са голи. Искате ли светла и приветлива баня? Ами тогава, е време да се адаптирате към шарения стил на банята. Можете да имате мивка на цветя, шарени плочки в сложни мотиви и много други. Можете да изберете и плътни цветове за запълване на стените.

 

Дискретни тоалетни

 

Този сезон, тоалетните са ненатрапчиви, но при все това стилни. Това означава, че тоалетните не трябва да се набиват на очи. Те могат да бъдат монтирани в стената или със скрити тръби. Без значение колко тясно е пространството ви, ако правите вашата тоалетна дискретна, вие сте напълно в крак с модата този сезон.


Ремоделирането на банята е една добра инвестиция. Тя не само ще увеличи комфорта на тази стая, но и увеличава стойността на вашето жилище. Ако имате някакви въпроси или резерви за реконструкция, но все пак сте решили да предприемете тази стъпка, то може да се потърсите съветите на специалист.

Харесва ли ви тази статия?

 

Вижте още ...