wrapper

Бонита

Rate this item
(21 votes)

 

Опънатите тавани се адаптират чудесно за всякакви частни, обществени (търговски, спортни и др.) помещения - там, където желанието за красиво, чисто и дълговечност е голямо.

BONITA Ви дават възможност, използвайки Вашето въображение и с помощта на богатата гама от цветове и материали, да променяте дизайна на всяко едно помещение. Опънатите тавани се произвеждат на базата на специален PVC материал, който е много еластичен. Монтажа е чист, бърз и безшумен. Лесно се прикриват недостатъците на строителството, стари тавани, кабели, тръби и др. подобни, които искате да не се виждат.

BONITA Ви предоставят уникална възможност да използвате Вашия дизайнерски талант и да дадете нов обем на помещението с помощта на цветове, отражения и форми.

 

Могат да се приспособят към всякакви изисквания при обзавеждане - различни типове осветление, климатизация, вентилация, озвучителни системи или системи за безопасност.

 

 

Изключително широко приложение за ново строителство, реконструкция на стари сгради или декорации. Също така са подходящи за басейни, спортни зали, училища, заводи, ателиета, канцеларии, изложбени зали, галерии, търговски салони, лаборатории, хотели, ресторанти, барове, казина, бутици, банки, вили, операционни зали, жилища и още много други. Опънатият таван е пожаробезопасен (не гори) и е нетоксичен, не пропуска вода и е нечувствителен на конденз.

Предпазва железните конструкции от корозия, позволява във всеки момент (ако се налага) да се откачи и извърши налагащ се ремонт на техническите съоръжения и след това отново да се закрепи в първоначалното си положение.

 

BONITA термично стабилен е (-15 до + 45°С), поставя се на желаната височина и така формира желания обем. Действа затихващо на резонанса в помещенията.

той остава "опънат" независимо от броя на демонтажите за достъп над него.

 

Често предпазва от "теч" на вода, която образува "джоб", но след премахването и не остават никакви следи. Със своето малко тегло не натоварва конструкциите на помещението. Може да се използва за декорации на стени.

С опънатите тавани BONITA е възможно да се постигнат такива форми, каквито по познатите методи са или невъзможни или изключително трудоемки и скъпи.

Трайността на BONITA се определя на повече от 30 години, а гаранцията е 10 години.

източник: Палома Ком ЕООД