wrapper

За малки пространства

Rate this item
(129 votes)

Тесни пространства

Изборът на тесен и плитък хладилник в тази кухня дава възможност за повече полезно място на плотовете и рафтовете. Бели шкафове, прекрасни

черни гранитни плотове и голяма мивка от неръждаема стомана придават обем и стил на кухнята. Плътната врата между кухнята и пералното помещение е заменена с прозрачна, за повече светлина в дома.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Светло, елегантно и чисто

 

Стени в бледи тонове, големи прозорци и елегантни мебели, оставят много място за окото, привлечено от розовия интериор. Висока библиотека в ъгъла допълва стила на мястото. Тъмният под придава допълнителен стил на стаята, а и градацията на дървесен цвят на пода помага да се скрие прахта.

 

 

 

 

 

 

 

Стъпка“ в повече

 Използвайте мястото под стълбите за склад. Широките ивици могат да превърнат етажерките в стилен архитектурен компонент. Кошниците внасят наслада за окото, като същевременно съдържат всички ония потребни и не дотам дреболии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Силата на пропорциите

 Експериментирайте с различни пропорции за постигане на добри резултати. Голямо огледало в стаята е подходящ баланс за тежкия диван, внася повече светлина в стаята и придава вид за допълнителен обем на помещението. Големите декоративни възглавници за като магнит за погледа на госта. Декоративните клонки в ъгъла, простиращи се от пода до тавана, обединяват всички елементи в стаята.

 

 

 

Вижте още ...

източник: http://www.bhg.com