wrapper

Купа от есенни листа

Rate this item
(56 votes)

Направи си сам - есенна купаМного лесна и актуална идея - особено в този сезон. Какво ви трябва: няколко красиви листа (ако използвате изкуствени, купата става по-здрава, но не толкова оригинална), лепило C200, парче дунапрен, балон, ножици, купа - балона трябва да е съвместим по размер с купата.

Започнете като премахнете дръжките на листата. Ако използвате изкуствени, отстранете пластмасовите им дръжки. Надуйте балона до размер, подходящ за купата и го поставете в нея, така че възелът на балона да сочи дъното на купата. Така балонът ще стой стабилно в купата и ще можете лесно да работите.

 

Нанесете слой лепило върху балона, започвайки от върха и слизайки надолу. Докато лепилото е все още мокро, поставете листо на върха на балона и нанесете нов слой лепило върху листото. Продължете да поставяте листа и след всяко да нанасяте слой лепило, като припокривате листата колко е възможно повече. Може да използвате по-малки листа за празните места.

 

Листата се нанасят до приблизително 1/4 от повърхността на балона. Последно поставете 1-2 листа на върха на балона, за да заздравите дъното на купата от листа.

 

Оставете цялото произведение да изсъхне - поне 1 час. Когато лепилото изсъхне, внимателно развържете балона и изпуснете въздуха.

 

Поставете в новата ви купа няколко бонбона или други дребни лакомства и зарадвайте всички у дома.

 

Вижте още ...

 

Автор: +Kiril Petrov

източник: www.shelterness.com