wrapper

Кухня и всекидневна в едно

Rate this item
(4 votes)

Имате голяма кухня, която ползвате като всекидневна? Много от домакинствата са така устроени и не малко от нас срещат трудности с декорацията на този тип помещения.

Надяваме се тази статия да ви наведе на някои идеи за дизайн на кухнята и всекидневната, начини да подчертаете и двете стаи без да зидате стени между тях.

 

Едно дребно нещо, което няма да ви струва много пари е боядисването на стените или облепването им с хубави тапети. Изберете различни цветове за кухненската част и за всекидневната, но такива, които си подхождат, които се подчертават взаимно. Дори може да боядисате едната част и да поставите тапети на другата. Може да използвате декоративни ивици за условно разделение и същевременно подчертаване на отделните части на помещението. Избягвайте да правите големи промени, не правете твърде голямо различие между двете части на стаята. Леки, не набиващи се на очи промени, постигат по-добър ефект и визуално влияние

 

 

Друга добра идея, която се практикува в някои домакинства е поставянето на мокет, килим или друга мека настилка във всекидневната част и ламинат или теракот в кухненската. Така ще постигнете едновременно добър вид, различие между двете части на помещението, удобство в холната част и лесно почистване на пода в кухненската.

Сигурно има още много начини за промяна на дизайна на обединените кухня и хол, подчертаването на двете помещения и запазването на приятния вид на стаята като цяло. Може да импровизирате, може да потърсите и друга информация – все пак Интернет е необятно море. Но каквото и да правите, важното е на вас да ви харесва.

 

Ако имате какво да споделите с нас за тази или други статии от сайта, ще се радваме да го споделите с нас на електронната ни поща: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Вижте още ...