wrapper

Идеи за Вашата кухня

Rate this item
(46 votes)

Наемете дизайнер

Променете местата в кухнята ви с помощта на професионален дизайнер.

Ето например, ъглов шкаф като този има във всяка кухня. Но с професионалната визия на дизайнер, шкафа може да се превърне в удобни и дълбоки чекмеджета за някои така необходими неща в кухнята.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дребните кухненски уреди

Нека кухнята ви е винаги чиста и подредена без досадните електроуреди по кухненските плотове. Вижте например как кухненския миксер се „появява” точно там където е нужен и когато е нужен, с помощта на простичък механизъм с пружина. За допълнително удобство е добавен електрически контакт в шкафа, за да няма неприятно преплитане на кабели. Дълбоко чекмедже, разположено по този механизъм, побира други дребни електродомакински уреди.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прости решения

Вашите чекмеджета и шкафове ще събират повече, ако нещата в тях са подредени. На снимката виждате, как няколко регулируеми рафтове и етажерки „уголемяват” шкафа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Място за боклука

 

Не дръжте кошчето за боклука на показ – не е красиво, а и не ухае никак хубаво. Може да взаимствате идеята и да ги маскирате като шкафове, като най-подходящото място за тях е между готварската печка и мивката. Ако пък изхвърляте отпадъците си разделно – хранително отпадъци и опаковки за рециклиране, това решение е много подходящо за вас.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Полезно и прилежно

 

Изчистете максимално мястото около готварския плот. Един подобен на чекмедже механизъм в близост до печката осигурява под ръка така необходимите подправки и мазнина за готвене. А когато са затворени, всичко изглежда като част от кухненското обзавеждане – до следващия път когато са ви необходими.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Харесва ли ви тази статия?

 

Източник: www.bhg.com

 

 

Вижте още ...