wrapper

Copy Идеи за Великденски яйца 2014

Rate this item
(556 votes)

Украса за великденски яйцаВеликден е чудесен пролетен празник, един от най-големите празници в Християнския календар. Това е и един хубав повод за цялото семейство да се събере около празничната трапеза.

Най-доволни от подготовката за този празник са децата, които с нетърпение очакват традиционното боядисване на великденски яйца. Шарените яйца изглеждат чудесни в техните очи. Искаме да ви дадем няколко идеи как можете заедно с тях да създадете оригинални яйца.

Angry birds - яйца

Великденски яйца

Тук не са необходими подробни указания. Сварявате и боядисвате яйцата в тези цветове и декорирате.

 

 

Натурални великденски яйца с флорални мотиви

Украса за великденски яйца

Сигурни сме, че този трик е известен на нашите баби, но може би е позабравен в последно време, отстъпвайки място на модерните техники. За този ефект ви трябват единствено листа от различни билки или подправки - магданозът е лесно достъпен и много ефектен. Трябва ви и дамски чорап или чорапогащник. Първото, което трябва да направите е да сварите яйцата. След като изстинат, намокрете леко яйцето и поставете листото върху него. Поставете го с чорапа и завържете двата края на чорапа, плътно до яйцето. Поставете в боята. След определеното време, извадете яйцето, отстранете чорапа и махнете листото. Мястото под листото е по-светло от останалата част. Готово!

Ивични яйца

Великденски яйца на ивички

 

Украсата на великденските яйца по този начин е много подобна на горната. Тук след като сварите яйцата, увийте изолирбанд произволно около яйцето, оставяйки открити ивици. Потопете я боя и готово. Можете да разнообразите като отстраните изолирбанда и го навиете в друга посока и отново потопите в боя.

Тъй като не можем да опишем всички чудни идеи, ние сме събрали и една галерия от великденски яйца снимки. Надяваме се, че заедно с най-малките ще превърнете боядисването на яйца и подготовката за този чудесен празник в едно забавна за всички игра.

http://www.youtube.com/watch?v=KdbmCKlxQo8

Вижте още ...

+DoknowOrg