wrapper

Детски стаи с детски тапети

Rate this item
(17 votes)

Децата обичат да разглеждат книжки с картинки – весели, забавни, шарени, но също така обичат и хубавите цветни картинки по стените.

Спомняте ли си колко често като деца сте лежали будни (преди да заспите или след като се пробудите) и сте гледали стените или тавана?!

Гледали ли сте шарките на тапетите или някоя паяджина на тавана?! Осигурете на своето дете приятни моменти с хубави картинки, на които да се наслаждава в точно тези моменти, както и на много други, които детето ви прекарва в стаята си.

Независимо от предпочитанията на вашето           дете,    винаги може да намерите тапети или шарки, които да му подхождат. Примерно за малките момчета може да изберете картинки с големи камиони, динозаври, анимирани буболечки или костенурки-нинджа. Момиченцата пък се увличат по-големите красиви цветя, пеперуди, котенца и кученца.

Дори таван, с изобразени планетите от Слънчевата система е подходящ за всяко дете.Ако възнамерявате да поставите тези шарки за по-продължително време, то изберете тапети със съответния десен или фототапети.

Ако пък не възнамерявате да правите ремонт или пък все не ви остава време за такъв, то може да залепите само отделни изрязани фигури, така постигате желания ефект моментално, без да оклепате цялата стая. Дори и да не ви хареса резултатът, може да го премахнете веднага. Или да преместите кaртинката.

Ако ви се налага да смените жилището или да преместите детето в друга стая, винаги може да вземете любимата му картинка с вас.

Използването на отделни фигурки вместо тапети ви пести време и пари, като постигате желания ефект.Дайте на детето си прекрасни картинки, на които да се любува.

Поровете се малко из Интернет и ще намерите чудесни идеи.

 

Вижте още ...