wrapper

Декорация на детски кът

Rate this item
(351 votes)

Детски кът

Ровейки се в интернет или списанията за интериорен дизайн, може да намерите безброй начини за декорация на детски кът. Повечето от нас приемат тази работа за едно не само предизвикателство, но и удоволствие, което може да споделите с детето.


Когато избирате вид на декорацията, има няколко неща, които могат да превърнат задачата в удоволствие и да ви спестят много дребни проблеми. Детският кът трябва да е удобен и безопасен, вашето дете ще изкарва голяма част от времето си там – в игра, в четене и учене, в почивка и спане. В този ред на мисли, подборът на добро и безопасно обзавеждане и декоративни елементи е важна стъпка от цялостното обзавеждане и подредба на детската стая. При изборът си се съобразявайте и с предпочитанията на детето, тъй като то ще се наслаждава на детския си кът.

 

Декорацията на стените е една от стъпките, които изискват повече внимание. Необходимо е да се изберат тапети, цветови палитри, картини или стикери за постигане на уникалност. Все пак не е добре да боядисате детския кът в бяло и готово. Ярките и наситени цветове са сред предпочитаните от децата. Ето защо вашия избор би могъл да бъде тъмно зелено, кафяво или шоколадово, както и всеки друг цвят, който детето би ви подсказало. Комбинирайте с любимите му анимационни герой, приказен замък от фантазиите му или дребни животинчета във вид на стикери за стена и ще се получи мечтан детски кът. Може да използвате и детски тапети налични на пазара. Обикновено децата харесват шарени тапети, за предпочитане с любимите им герой, ако това е възможно.

 

Килимче за новия ви детски кът е опция, която може би трябва да обмислите, особено ако подът на детската стая е доста твърд. Килимчето за детската стая трябва да бъде меко и пухкаво, да доставя удоволствие на детето. Ако подът на стаята освен твърд е и хлъзгав, трябва да закупите килим с гумирана подложка или да закупите отделно подложката и да поставите килима върху нея.

 

Декорацията на детски кът обикновено е незабравимо и забавно преживяване за цялото семейство. Импровизирайте. Възползвайте се от фантазиите на вашето дете, осланяйте се на въображението си. Използвайте и светлината в помощ за декорацията на стаята.

 

Тук може да видите няколко идеи за детски стикери

Морски свят Пеперуди Цветя Анимационни герои

 

More in this category: « Детски стаи