wrapper

Как да подредим стая за близнаци

Rate this item
(51 votes)

Стая за близнациЩе имате близнаци?! Честито! Но трябва доста добре да организирате нещата, за да растат доволни и щастливи вашите деца без да ви побелеят косите.

Почти всяко семейство би избрало да отглежда близнаците в обща стая, но биха имали проблем с подредбата й.

Надяваме се тази статия да ви наведе на някои идеи за подреждането на стаята за близнаците, за да бъде тя удобна и функционална. Най-доброто, което може да направите е да поставите две креватчета в срещуположни страни на стаята.

 

1. Ще ви трябва едно място за сменяне на пелени – може би шкафче или масичка с повечко чекмеджета, където да съхранявате пелените, за да са ви под ръка. Разположете масичката посредата между двете легла.

2.Кошче за мръсните пелени – ще ви трябва, определено. Поставете го до масичката с пелените. Поставяйте торба за смет в него, преди всяка смяна на пелени. Така бързо и лесно ще се отървете от тях, премахвайки неприятната миризма от детската стая .

3.Повечето близнаци споделят един и същи гардероб, но понякога се случва да растат с различни темпове. Добра идея е да разделите гардероба с дрехите им на две, за да не се лутате излишно. Една временна преграда е добро решение за подобна ситуация и не изисква голяма инвестиция от време и пари..

4.Обръщайте внимание при инсталирането на климатик или овлажнител за въздуха в детската стая. Климатикът не бива да духа директно към никое от леглата, а овлажнителя трябва да се монтира по средата между двете легла.

5.Декорирането на стаята също е от особено значение. Имайте в предвид, че макар и еднакви на външен вид, всеки един от близнаците има своя индивидуалност и е уникален в интересите и влеченията си. Това не означава, че те са коренно различни, може на първо време да им направите възглавнички с техните имена. Общият декор на стаята може да е еднакъв, когато порастнат, те сами ще я променят по свои начин.

Грижите за близнаци могат да бъдат доста тежки, но ако предварително помислите и отделите малко време за организация и подредба на детската им стая, ще си спестите в последствие доста нерви. Всяка майка е различна, има свой стил и начин на вършене на нещата. Не е необходимо да следвате, която и да е от препоръките в тази статия. Основното е на вас да ви е удобно, практично и децата да растат здрави и щастливи.

А ние винаги ще се радваме да споделите вашите идеи и преживявания, интересни и трудни мигове с нас и нашите читатели. Пишете ни на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и при ваше желание, ние ще публикуваме статията ви.

 

Вижте още ...