wrapper

За бебешките стаи

Rate this item
(4 votes)

Дори може да се консултирате в планирането на стаята с професионален дизайнер. Хубаво е мебелите в стаята да се допълват, като запазват цялостен стила на стаята.

Ако не ви достига място, може да използвате дори сгъваеми мебели.

Една добре детска стая трябва да има легла, места за сядане, шкафове и чекмеджета за съхранение на всички онези дребни и необходими неща за всяко бебе. Мебелите в стаята ще имат многобройни приложения, както и трябва да са лесно достъпни. Масички, канапета и столчета с регулируема височина са особено подходящи. Препоръчително е да използвате дървени мебели вместо PVC или метал, като особено важно е да са със заоблени ръбове и ъгли.

Подходящо е използването на пъстроцветна мебелировка. Напоследък все повече родители търсят мебели за детската стая, които да са практични, но и да са безопасни. На пазара вече се предлагат и антибактериални покрития. Особено внимание се отделя и на детайлите в стаята от гледна точка на безопасност и издръжливост. Капачки за контакти и подсигурени кабели са сред нещата, на които трябва да се обърне внимание не само в детската стая, но и в целия апартамент. Все пак вашето бебче расте, а с него расте и любопитството м у.