wrapper

Декорация за Свети Валентин

Rate this item
(97 votes)

 

Свети Валентин е чудесен празник и повод за парти, но като за всяко парти е нужно да има и подходяща украса. Изберете декорацията, според вида парти, което искате да направите. Например, вместо стандартни покани през Facebook или по Свети Валентин - интериортелефона, може да им изпратите хартиени покани по пощата, предварително изрязани във формата на сърце. Ако разполагате с малко повече време, може да ги изработите на компютър, да ги надпишете с някой красив ръкописен шрифт и да ги разпечатате в близкия копирен център. Това като за начало на планирането.

Сърцата, както и всякакви други форми в червено и розово са в основата на всяка декорация за деня на Свети Валентин. Разбира се, винаги може да експериментирате.

 

 

  

 


Свети ВалентинДобра идея е, вместо да използвате розово и червено за декорация, да използвате единия цвят като основен, а вместо него да използвате белия цвят за украса и аксесоари - например бели хартиени рози, разхвърляни върху червена покривка или красиво изрязани хартиени фигури, закачени върху червените завеси. Може да използвате бели и червени свещи (дори ароматни) за създаване на празнична атмосфера. Не трябва непременно да засипвате дома си с тонове червени сърца, за да внесете духа на Свети Валентин в гостите ви.

Дори партито да е за двама, т.е. романтична вечеря, тогава декорацията ви за този ден непременно трябва да е въз основа на цветя и свещи, няма нищо по-добро от това за една задушевна и романтична вечер. Всичко друго повече от това би било твърде претрупано за интимна вечеря - в случая, колкото по-малко, толкова по-добре.

Декорацията ви за Свети Валентин трябва да показва, че е деня на романтиката и любовта, но без да се получават претруфени неща. Преди всичко, важно е да ви е приятно - с любимия човек или с най-близките ви приятели.

 

Вижте още ...